Neprehliadnite

US PGA Tour: Svetový líder Day má problémy s chrbtom. Bude štartovať na Tour Championship?

 

Day_04

Aktuálna svetová jednotka Jason Day nebude mať najlepšie spomienky na tohtoročný ívent BMW Championship. Austrálsky golfista totiž pre zranenie nedohral predposledný turnaj play-off FedEx Cupu, pričom z rovnováhy ho v Carmeli vyviedol aj hlásateľ, ktorý skomolil jeho meno.

Day_08

Počas finálového kola na ihrisku Crooked Stick Golf Clubu musel Day odstúpiť pre bolesti chrbta. Šampión z roku 2015 sa z podujatia odhlásil po ôsmej jamke a je momentálne na štvrtom mieste vo fedexcupovom rebríčku.

Day_01

Golfista od protinožcov mal problémy s chrbtom už skôr. Práve z turnaja BMW Championship sa musel z rovnakého dôvodu odhlásiť už v roku 2014. V tejto sezóne ho zadná časť tela potrápila na turnaji WGC Match Play a vlani na Barclays. V oboch prípadoch sa cez bolesť dokázal preniesť a nakoniec vyhrať.

Day_02

Dayov manážer Bud Martinp potvrdil chronické problémy svetového lídra z chrbtom, no zatiaľ neoznámi, či bude hrať aj na poslednom turnaji sezóny – Tour Championship v Atlante. Turnaj BMW Championship vyhral Američan Dustin Johnson s neuveriteľnými 23 ranami pod par a má zatiaľ najbližšie k desaťmiliónovej prémii.

Day_07

V Carmeli sa udiala aj jedna komická situácia. Štartér turnaja BMW Championship hneď v úvodnom kole ohlásil na prvom odpalisku meno neexistujúceho hráča Jordana Daya. Na tom by nebolo nič zvláštne, ale krstné meno Jordan nosí aj aktuálne piaty golfista svetového rebríčka A veľký Dayov konkurent z „veľkej trojky“ Jordan Spieth.

Day_03

Daya ohlásenie svojho nového mena najskôr trochu rozhodilo, ale potom celú epizódu zobral s úsmevom. Do smiechu mu ale rozhodne nebolo po prvom kole, ktoré sa mu príliš nevydarilo. Zahral v ňom 73 úderov (+1), avšak náladu si vylepšil druhým kolom za 67 úderov (-5). Napokon však tento turnaj pre spomínané zdravotný problémy nedohral.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv