Neprehliadnite

Ryder Cup 2016: Exhibičný predkrm celebrít vyhral tím USA, v Hazeltine zabávali hlavne Horan a Murray

 

RC_Murray_02

Ryder Cup 2016 má za sebou už prvý súboj. V exhibičnom dueli známych osobností kultúrneho, spoločenského a športového života vyhral v Hazeltine tím USA nad Európou. V tomto prípade však ani tak nešlo o samotné výsledky, ako skôr o zábavu, na ktorú čakali kompletne zaplnené tribúny.

2016 Ryder Cup - Celebrity Matches

Medzi celebritami nechýbali napríklad americký herec Bill Murray, olympijský rekordman a plavec Michael Phelps, bývalá československá tenistka Martina Navrátilová, či niekdajší futbalisti Andrij Ševčenko z Ukrajiny a Talian Alessandro Del Piero.

RC_Phelps_01

Diváci sa po prvý raz dostali do varu, keď na prvé odpalisko nastúpil v rybárskom klobúčiku herec a komik Murray, ktorý si hneď vytvoril silnú väzbu na divákov a Hazeltine dokonale roztlieskal. Nebol to však len Murray, kto bavil divákov. O množstvo zábavy sa postaral aj spevák kapely One Direction Niall Horan.

2016 Ryder Cup - Celebrity Matches

Európske farby obliekla Navrátilová, ktorá však vo dvojici s bývalým anglickým šprintérom Johnom Regisom prehrala s Phelpsom, ktorému sekundoval surfista Kelly Slater. „Dúfam, že budem mať ešte šancu sa na takú akciu vrátiť a znovu si zahrať,“ skonštatoval Phelps.

RC_Horan

V ďalšom súboji si americký herec Kurt Russell a komik Rob Riggle poradili s európskymi bývalými špičkovými futbalistami Ševčenkom a Del Pierom. Víťazstvo zaznamenali aj bývalý hokejista z NHL Jeremy Roenick a kuchár Todd English nad kuchárom Jose Andresom a filmovým režisérom Nigelom Lythgom.

RC_Navratilová

O čestný úspech hráčov zo starého kontinentu sa postaral spevák Nial Horan s írskym hráčom rugby Paul O´Connelom, keď v zápase proti Murrayovi a spevákovi Huey Lewisovi dokázali vybojovať remízu. Turnaj sa hral na deväť jamiek a s hracím modelom texas-scramble.

RC_Russell_Ševčenko

Výsledky Ryder Cupu 2016 – exhibícia známych osobností
/USA – Európa 3,5:0,5/
Kurt Russell/Rob Riggle – Alessandro Del Piero/Andrij Ševčenko 4 up
Michael Phelps/Kelly Slater – John Regis/Martina Navratilová, 6 up
Todd English/Jeremy Roenick – Jose Andres/Nigel Lythgoe, 4 up
Bill Murray/Huey Lewis – Paul O’Connell/Niall Horan, remíza

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv