Neprehliadnite

Hráči sú nadšení z Woodsovho návratu, Mickelson sa pýta do spoločného flajtu

 

 Tiger Woods of the United States gestures to a fan to be quiet from the fifth green during first round play at the WGC Bridgestone Invitational golf tournament in Akron

Avizovaný comeback Američana Tigera Woodsa k súťažnému golfu vyvolal veľkú odozvu nielen medzi fanúšikmi, ale aj samotnými hráčmi. Phil Mickelson sa dokonca nechal počuť, že by chcel hrať na turnaji SafeWay Open v spoločnom flajte so svojim krajanom.

U.S. Open - Final Round

„Som celkom rád, že pri tom nebudem. Bude tam trošku cirkus,“ vyhlásil Rory McIlroy, ktorý však neskrýval radosť z toho, že sa 14-násboný major šampión vracia do hry. „Je skvelé, že sa vracia a je dobre, že sa vracia zdravý. Ľudia trochu zabúdajú, aký bol dobrý. Tá jeho desaťročná éra bola tou najlepšou, ktorú golf kedy mal. On je tým najlepším hráčom, ktorý kedy hral golf,“ dodal Severný Ír s úctou.

Tiger_00

Svetová jednotka Jason Day ale vie, že ľahký návrat to pre Woodsa nebude. „Špička je teraz tak vyrovnaná, že bude náročné znovu vyhrávať. Tituly neprídu tak snadno ako v minulých rokoch, ale pokiaľ bude pracovať a bude chcieť zase vystúpiť až na vrchol hory, kde dlhé roky bol, jeho šance sú nekonečné,“ poznamenal najlepší hráč sveta z Austrálie

Tiger_03

Od doby, keď Woods hral naposledy súťažné kolo ubehol viac ako rok. Naposledy štartoval v auguste 2015 na Wyndham Championship. Medzitým sa svetovou jednotkou stal Day, majory už nezbiera jediný hráč, aktuálna sezóna je ročníkom premiérových major víťazov a ešte pomerne nedávno ohlásila koniec výroby golfového vybavenia firma Nike, ktorá Woodsa sprevádzala pri všetkých major tituloch.

World Golf Championships-Bridgestone Invitational - Final Round

Woodsov návrat veľmi kvituje Graeme McDowell, ktorý si pred rokmi na Tigerovi zgustol na jeho vlastnom turnaji Hero World Challenge. „V dobe, keď je golf v úpadku a odchádzajú z neho Nike i TaylorMade, je návrat Tigera Woodsa pozitívnou vecou pre golf. Je to skvelé,“ domnieva sa Severný Ír.

Tiger_01

Podľa McDowella je Woods jediným hráčom, ktorý šport džentlmanov tak zásadne preslávil. „Bez urážky k Rorymu (McIlroyovi), Jordanovi (Spiethovi), Jasonovi (Dayovi) a Dustinovi (Johnsonovi), nikto nezakýval s golfom tak, ako Tiger. Napriek tomu, že tu máme veľkú úrodu mladých talentov, ktorí sú úžasnými vzormi pre tento šport,“ doplnil McDowell.

Tiger_05

Jedným z hráčov, ktorí s nadšením uvítali návrat Woodsa do súťažného golfu, bol aj „Lefty“ Mickelson. „Som rád„ že bude Tiger späť a dúfam, že nás dajú do spoločného flajtu. To by bolo skvelé,“ prial si ľavoruký hráč pred turnajom Safeway Open. Woods sa potom ešte novembri na Turkish Airlines Open a v decembri ho uvidíme na Hero World Challenge.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv