Neprehliadnite

Fowler na Rio nikdy nezabudne, nechal si vytetovať olympijské kruhy

 

Fowler_03

Americký golfista Rickie Fowler nezabudne na olympijský turnaj v Riu de Janeiru až do smrti. Nielen pre výnimočnosť tejto najväčšej športovej udalosti, ktorá sa koná raz za štyri roky, ale kvôli tomu, že si nechal vytetovať na svoju ruku päť olympijských kruhov.

Fowler_02

Fowler patril medzi tých elitných golfistov, ktorí si obnovenú premiéru golfu na olympijských hrách po 112 rokoch nesmierne užíval. Na medailu to síce nestačilo, ale aj tak má olympiáda naveky miesto v jeho srdci.

Fowler_04

Informácie o Fowlerovej „kerke“ prezradil Sam Dorman, ktorý pre USA získal v Brazílii striebornú medailu v synchronizovaných skokoch do vody. Na svoju sociálnu sieť totiž umiestnil fotografii priamo z tetovacieho salónu, keď už bolo po všetkom. Na fotke je okrem Dormana tiež Fowler a obaja ukazujú svoje čerstvé tetovanie, ktoré majú na rukách.

Fowler_05

Dorman si nechal päť kruhov umiestniť na svoj biceps, Fowler na predlaktie. K fotke potom napísali „Forever Olympians“, teda „Navždy olympionici“. V prípade Fowlera sa nejedná o prvé tetovanie. Na svojom tele má ešte minimálne jedno, ktorým vzdáva česť svojej starej mame.

Fowler_01

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv