Neprehliadnite

Woods na Ryder Cupe hrať nebude, v tíme USA je však asistentom kapitána

 

US Ryder Cup player Tiger Woods (L) watches as team mate Zach Johnson plays his tee shot from the fourth during a practice session at Celtic Manor golf course in Newport, Wales on September 28, 2010. The 2010 Ryder Cup between US and Europe begins on October 1, 2010. AFP PHOTO/TIMOTHY A. CLARY (Photo credit should read TIMOTHY A. CLARY/AFP/Getty Images)

Hoci Tiger Woods mohol byť jedným z aktívnych hráčov v americkom rydercupovom tíme v prestížnom súboji s Európou v Hazeltine Golf Clube, nakoniec ho kapitán Davis Love III menoval svojim zástupcom. Podľa neho má totiž víťaz 14 major titulov aj ako nehrajúci golfista obrovský vplyv na celý súboj.

Ryder_02

Štyridsaťročný Woods sa kvôli operáciám chrbta a následným zdravotným komplikáciám vôbec neobjavil v štartovnom poli na US PGA Tour v tejto sezóne. Držiteľ 79 US PGA titulov sa Ryder Cupu aktívne zúčastnil celkovo sedemkrát a hral 33 turnajov. Teraz bude taktikom tímu po boku hráčov ako sú Tom Lehman, Steve Stricker a Jim Furyk v Hazeltine.

Ryder_03

„Tiger je v bojovom postavení. Možno to bude práve on, kto sa stane budúcim kapitánom. Je súčasťou rozhodovacieho procesu vo výbore Ryder Cupu,” povedal Love a dodal: “On sa veľmi zaujíma o stratégiu, o všetko okolo tímu, kto s kým bude v pare a tak. Je to obrovský taktik!”

Ryder_05

Potom čo Američania prehrali na posledných troch ročníkoch Ryder Cupu, rozhodli sa zmeniť stratégiu a k tomu im má pomôcť práve hviezdny Woods. “Po prehre v roku 2014 sme sa celkovo rozhodli zmeniť prípravu na turnaj. Zvonku si to možno nevšimnete, ale je to úplne iná kultúra, vo vnútri tie zmeny hneď pocítite,” prezradil Love.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv