Neprehliadnite

Voľné karty v tíme Európy pre Ryder Cup dostali Kaymer, Pieters a Westwood

 

Zloženie európskeho družstva pre blížiaci sa Ryder Cup v americkom Hazeltine (27. septembra – 2. októbra) je už známe. Kapitán starého kontinentu Darren Clarke udelil tri voľné karty pre Lee Westwooda, Thomasa Pietersa a Martina Kaymera.

RC_01

Belgičan Pieters si nomináciu zaslúžil za svojej výkony, ktoré vygradovali na poslednom turnaji Made in Denmark, kde triumfoval. Štvrtý muž z olympijského turnaja v Riu de Janeiru sa tak stal šiestym nováčikom v európskom tíme, ktorý sa predstaví v prestížnom súboji s USA.

DEN_08

Dôveru kapitána Clarkea dostali aj dvaja skúsení golfisti – Angličan Westwood a Nemec Kaymer. Obaja hráči sa dohromady zúčastnili na desiatich ročníkoch Ryder Cupu.

RC_04

Naopak, čierny Peter zostal v rukách aktuálne dvadsiateho hráča svetového rebríčka a víťaza dvoch turnajov v tejto sezóne Rusella Knoxa. Medzi elitu sa nezmestili ani rydercupoví veteráni Luke Donald a Graeme McDowell.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv