Neprehliadnite

V golfovom areáli v Koši hostili opäť festival Rock For Friends

 

Agama_ROck_2

Poslednú augustovú sobotu sa v golfovom areáli v Koši neďaleko Bojníc stretli nielen členovia Golfového klubu Agama, ale aj ostatní priaznivci rockovej hudby. Dôvod bol prozaický – druhý ročník festival Rock For Friends.

Agama_Rock_4

Na atraktívnom klubovom podujatí za zišlo okolo 400 návštevníkov, ktorí si prišli vypočuť rockovú nádielku od viacerých skupín. Na pódiu sa postupne vystriedali skupiny Aces, Grexabat, Uli John Roth z Nemecka, Vdeli z Austrálie, fantastický Dan Patlansky z Juhoafrickej republiky, Masterplan a na záver bavil účastníkov festivalu Kuly a jeho Desmod.

Agama_Rock_5

Už deň pred začiatkom festivalu prichádzali golfisti do stanového mestečka, ktoré bolo taktiež k dispozícii. Festival organizátori tento rok obohatili o kaderníčky, ktoré robili fantastické rockové účesy. O dámy sa postarala kozmetika od firmy Oriflame.

Agama_Rock_7

Čerešničkou na torte bola tombola so zaujímavými cenami ako napríklad vstupenky na koncert skupiny Red Hot Chilli Peppers aj s letenkami do Štokholmu. Šťastlivci mohli v tombole mohli ďalej vyhrať aj vstupenky na koncert skupiny Status Quo vrátanie leteniek do Mníchova, alebo na koncerty skupiny WHO, Roda Stewarta alebo Bryana Adamsa.

Agama_Rock_6

Po tombole čakalo účastníkov festivalu príjemné prekvapenie. Miroslav Kožárik totiž prisľúbil, že na budúci rok v Agame by sa mohol III. ročník uskutočniť za prítomnosti skupín Red Hot Chillip Peppers alebo Deep Purple. Po krásnom ohňostroji sa prítomní vrhli už do víru tanca, a tak sa pretancovali až do druhého dňa.

Agama_Rock_8

Súčasťou festivalu bola aj napríklad ochutnávka cigár s prednáškou, medzi nami chodili živé sochy. Mnohí rockovo-golfoví nadšenci si „oddýchli“ v 9D kine alebo si zajazdili na trenažéri Ferrari.

Agama_Rock_9

Rovnako ako aj minulý rok, aj tento rok poskytla Agama všetky priestory, ako aj personál. Celý festival bol financovaný zo súkromných zdrojov priaznivcov rocku.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv