Neprehliadnite

Prvé majstrovstvá klubu v Trenčíne. Koho meno zasvieti na replike Stanleyho pohára?

 

TN_golf

Začiatkom tohto kalendárneho roka vymenovali Golfový a športový klub Trenčín za riadneho člena Slovenskej golfovej asociácie (SKGA). Ubehlo len niekoľko mesiacov a trenčianski golfoví nadšenci organizujú svoje prvé otvorené majstrovstvá na 18 jamiek.

TN_golf_01

Vďaka znormovanému 9-jamkovému ihrisku získal trenčiansky klub okrem iných práv a povinností aj hendikepovú autoritu a možnosť organizácie turnajov na úpravu hendikepu. Oficiálne otvorenie ihriska sa uskutočnilo koncom júna.

TN_golf_03

Prvé otvorené majstrovstvá trenčianskeho klubu sa uskutočnia 18. augusta, pričom súťažiť sa bude v mužskej aj ženskej kategórii. Meno čerstvého šampióna sa okrem iného objaví aj na trofeji pre víťaza, ktorou je replika slávneho Stanelyho pohára určeného pre víťazov zámorskej NHL.

TN_golf_05

Záujemcovia sa na akýkoľvek z turnajov trenčianskeho klubu môžu prihlásiť prostredníctvom servera Slovenskej golfovej asociácie, kde si samotný turnaj vyhľadajú a následne skontrolujú priradenie do zoznamu prihlásených.

TN_golf_turnaje

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv