Neprehliadnite

Pomalá hra vyústila v Utahu do fyzického napadnutia nožom

 

O golfe sa hovorí ako o hre džentlmenov, ale nie vždy je to pravda. Rozhodne to neplatí v prípade, ktorý sa odohral počas víkendu na golfovom ihrisku v americkom Salt Lake City, kde solšo ku fyzickému konfliktu kvôli pomalej hre. Incident vyústil do potýčky s následným dobodaním a prevezením do nemocnice jedného z aktérov.

Šesťdesiatjedenročný Lee Johnson bol na golfovom ihrisku so svojou manželkou, s ktorou sa dožadovali, aby ich pred seba pustili pomalejší hráči z predchádzajúceho flajtu. Lenže tí tento návrh zamietli, pričom po prvý raz sa iskrilo už na začiatku kola a postupom času emócie stále viac eskalovali.

Keď potom pri deviatej jamke Johnson znovu požiadal hráčov v predchádzajúcom flajte o to, či by ho s jeho ženou nemohli pustiť a oni znovu odmietli, vytiahol na jedného z nich vreckový nožík a pobodal ho. Potom ho prítomní spacifikovali a zložili k zemi.

Podľa informácii zámorskej KUTV neohrozovali bodné zranenia obeť útoku na živote, ale napriek tomu ju previezli do nemocnice. Johnson naopak putoval za mreže vo väzení v Utahu. Jeho manželka sa na útoku nožom nepodieľala, preto nebola zadržená.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv