Neprehliadnite

Pink Day For Ladies & Gentlemen a Nočný Fun v Hrubej Borši

 

Nadšenci z golfového klubu Green Resort Hrubá Borša zorganizovali nedávno dámsky turnaj Pink Day for Ladies, ktorý bol pokračovaním podujatia Green Day for Ladies. Turnaj sa hral na osemnásťjamkovom majstrovskom ihrisku s parom 72.

HB_01

Turnaj bol síce určený predovšetkým pre dámy a slečny, avšak organizátori nezabudli ani na pánov, pre ktorých bola vyhradená osobitná kategória. Jediná podmienka tohto dámskeho podujatia bola, aby hráčky mali na sebe oblečené niečo ružové.

HB_02

V kategórii Ladies STB +4,0 – 54 triumfovala Jana Zelisková, v súťaži Ladies Brutto +4,0 – 54/ ovládla turnaj Dagmar Laciková a v kategórii Gentlemen STB +4,0 – 54 nenašiel premožiteľa Martin Čaraba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Všetci hráči súťažili o ceny partnerov turnaja Felce Azzurra, Golf Universe, Golf Centrum a Šikovný obchodník. Pre všetkých účastníkov bol pripravený „zdravý“ zákusok a „fit“ obed po hre, taktiež nechýbal ani uvítací drink a káva.

Nočný texas scramble dvojíc

Zástupcovia Golfového klubu Borša súčasne s blížiacim sa splnom zverejnili pozvánku na priateľský golfový turnaj Nočný fun texas scramble dvojíc. Ten sa uskutoční na verejnom ihrisku s parom 28 v sobotu 20. augusta 2016 o 20.30 hod.

Nočný_Fun

Hrať sa bude sa 1 x 9 jamiek. Štartovné je 20 eur a green fee pre všetkých 0 eur. Počas turnaja je pre účastníkov pripravený malý tekutý doping, káva, minerálka a guláš po hre.

Výsledky turnaja Pink Day for Ladies 2016:
/Kategória Ladies STB +4,0 – 54/
1. Jana Zelísková, 2. Ema Paľová, 3. Dagmar Laciková
/Kategória Gentlemen STB +4,0 – 54/
1. Martin Čaraba, 2. Róbert Divinec, 3. René Bergendi
/Kategória Ladies Brutto +4,0 – 54/
1. Dagmar Laciková
-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv