Neprehliadnite

O novú trofej na Czech Masters bude bojovať aj dánsky golfista Bjorn

 

Bjorn_01

Posledným prírastkom do zoznamu účastníkov turnaja D+D REAL Czech Masters (18. – 21. augusta), ktorého organizátori ohlásili, sa stal pätnásťnásobný šampión European Tour Thomas Bjorn z Dánska. Bjorn bude druhým najúspešnejším hráčom turnaja, čo do počtu triumfov na European Tour. Viac ich má na konte len Lee Westwood (23), z aktívnych hráčov sú potom pred Bjornom len Tiger Woods (40) a Ernie Els (28).

Bjorn_02

Skúsený severan sa zo svojho posledného triumfu na európskej sérii radoval koncom roku 2013, keď ovládol Nedbank Golf Challenge. Na majoroch skončil osemkrát v Top 10, počas svojej bohatej kariéry sa trikrát zúčastnil na Ryder Cupe a európsky tím s ním bol vždy úspešný (1997. 2002 a 2014).

Bjorn_04

Tretí ročník D+D REAL Czech Masters však neponúkne len zaujímavé štartovné pole, ale aj novú trofej pre víťaza. Tú vyrobili v sklárni Moser v Karlových Varoch v kombinácii číreho a tmavo šedého bezolovnatého kryštálu. Dizajn, ktorý navrhol umelecký šéf sklárne Moser Lukáš Jabůrek, predstavuje dokonalé horské kryštály.

CZEM_01

Šancu na zisk čerstvej trofeje majú obaja doterajší víťazi z Albatrossu, do Prahy totiž pricestuje ako víťaz prvého ročníka Jamie Donaldson, tak vlaňajší šampión Thomas Pieters. Medzi najväčšie hviezdy turnaje potom budú patriť Angličania Lee Westwood, Andy Sullivan alebo Matt Fitzpatrick, americký búrlivák John Daly, Juhoafričan Rory Sabbatini, Švéd Robert Karlsson, Talian Edoardo Molinari alebo Francúz Victor Dubuisson.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv