Neprehliadnite

Na Omega European Masters sa predstaví aj talentovaný Američan DeChambeau

 

Bryson_03

Amatérsky majster USA z roku 2015, Američan Bryson DeChambeau, ktorý zaznamenal pozoruhodný štart do profesionálnej kariéry, bude štartovať 1.-4. septembra na turnaji Omega European Masters.

Bryson_02

Vlani sa DeChambeau stal len piatym golfistom v histórii, ktorý v jednej sezóne nenašiel premožiteľa na univerzitnom šampionáte NCAA Championship a US Amateur. Vo svojom poslednom vystúpení so štatútom amatéra skončil na US Masters na 21. mieste.

Bryson DeChambeau lines up his putt on the eighth hole during the second round of match play of the 2015 U.S. Amateur at Olympia Fields Country Club in Olympia Fields, Ill. on Thursday, Aug. 20, 2015. (Copyright USGA/Chris Keane)

DeChambeau konvertoval medzi profesionálov po prvom major turnaji v sezóne, pričom hneď na podujatí RBC Heritage z ka1endára US PGA Tour vzbudil pozornosť štvrtou priečkou. Zažiaril aj v lete v júni, keď si na US Open vybojoval pätnáste miesto.

Bryson_04

Golfový samouk a vedec, ktorý si sám upravuje palice, sa predstaví na podujatí European Tour po štvrtý raz. Na svojom konte už má štarty na turnajoch v Abú Zabí, Katare a Dubaji. Okrem DeChambeaua sa v Crans-sur-Sierre Golf Clube predstaví aj obhajca trofeje Danny Willett a jeho krajania Matt Fitzpatrick a Lee Westwood. Účasť na podujatí vo švajčiarskych horách potvrdil aj španielsky veterán Miguel Ángel Jiménez.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv