Neprehliadnite

Na Gurmán Cupe v Agama Golf Clube triumfovali Boška a Žuchovský

 

Druhú augustovú sobotu sa na najstaršom golfovom ihrisku na hornej Nitre uskutočnil 3. ročník turnaja Gurmán Cup. Organizátori z Agama Golf Clubu Koš privítali celkovom 28 hráčov, ktorí si to „rozdali“ v súťaži texas scramble dvojíc.

gurman_cup_01

Už podľa názvu bolo zjavné, že na tomto turnaji sa účastníci majú, na čo tešiť aj mimo golfu. Pred turnajom čakal golfistov tradičný „welcome drink“, výborné slané pečivo a po turnaji sa už tradične o občerstvenie postarala rodina Žiakových. Tá dlho žila vo Švajčiarsku, odkiaľ každý rok zabezpečuje syry a rôzne delikatesy.

gurman_cup_02

K dobrému jedlu patrí samozrejme aj kvalitné víno, o ktoré sa zase postaral Mirko Dzurik, takže prítomní mali možnosť degustovať vína z vinotéky od skvelého vinára Lojzíka Masaryka. Po vyhlásení výsledkov už účastníkov turnaja zabávala kapela Čolo band, ktorá rozdávala veselú náladu až do skorých ranných hodín.

gurman_04

Víťazmi tretieho ročníka Gurmán Cupu sa napokon stali Roman Boška a Žuchovský, ktorí triumfovali pred dvojicou Marián Truben a Daniel Drgoň, „bronz“ si odniesli Iveta Rapantová a Jiří Rapant. Obľúbenú súťaž „The nearest to the pin“ vyhrala Bibiána Folbrechtová.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv