Neprehliadnite

Letná golfová škola a tábor v Lomnickom golfovom klube aj pre vaše deti

 

LDT_02

Doprajte vašim deťom možnosť objaviť fascinujúci svet golfu vo Vysokých Tatrách alebo sa v ňom zdokonaliť. V Lomnickom golfovom klube môžete v tomto období vybrať pre svoje ratolesti dennú formu alebo letný tábor. K dispozícii sú ešte dva turnusy – 15. – 19. augusta a 29. augusta – 2. septembra.

LDT_07

Pre juniorov od 6 do 16 rokov pripravili v klube už deviaty ročník letných táborov s výukou golfovej hry pod vedením profesionálneho PGA golfového trénera Davea Brougha. V tábore uvítajú od úplných začiatočníkov bez vlastného golfového vybavenia až po pokročilých hráčov, ktorí si chcú zlepšiť svoju hru golfu v skupinách od 4 po maximálne 8 juniorov.

LDT_04

Pre deti je samozrejme pripravený aj negolfový program, hra na golfovom ihrisku, kúpanie vo wellness centre, výlety do Tatier, Belianskej jaskyne a množstvo oddychových aj vzdelávacích aktivít od pondelka do piatka.

LDT_05

Juniori budú mať počas detskej golfovej školy aj každý deň 1 hodinu angličtiny s lektorkami jazykovej školy VISTA formou hry na rôzne témy (pondelok „Family & Free Time“, utorok „Food & Drinks“, streda „Golf & Play“, štvrtok „Animals“ a piatok „Repeat & Good bye„).

LDT_00
-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv