Neprehliadnite

Golfový kurz – štart karta v golfovom rezorte Hrubá Borša

 

HB_00

Chceli by ste začať s golfovom a nachádzate sa v okolí Senca? Potom máme pre vás ideálnu ponuku. Pre tých, ktorí si s golfovom ešte nepotykali, sú v Hrubej Borši pripravené začiatočnícke lekcie pod vedením PRO trénera, v rámci ktorých si záujemcovia môžu osvojiť základy tejto elegantnej hry.

HB_03

Golfoví hráči sa zoznámia so základmi golfového švihu, pravidlami golfu a tiež s veľmi dôležitou etiketou hry. Počet hráčov v kurze ja určený maximálne pre osem osôb a minimálne štyri. Absolvovaním kurzu získajú golfoví debutanti osvedčenie na hru na deväťjamkovom ihrisku Public (PAR 28) v areáli Green Resort Hrubá Borša.

HB_09

V cene golfového kurzu pre začiatočníkov sú dve tréningové hodiny s PRO trénerom (2 x 50 min.), dva košíky loptičiek (72 ks), zapožičanie golfových palíc. Súčasťou tohto variantu je oboznámenie sa s golfovou etiketou, pravidlami a zásadami bezpečného správania sa na ihrisku, ukážka hry na deväťjamkovom ihrisku. K dispozícii bude aj nácvik dlhých odpalov na cvičnej lúke, nácvik krátkych odpalov z pieskového bunkra a tréning hry na putting a chipping gríne.

HB_01

Termín konania kurzu je pondelok a streda od 14.45 do 16.40 hod. Na kurz je potrebné prísť 10 minút pred začatím. Kurz štart karty je určený pre začiatočníkov, tzn. hráč bez Zelenej karty. Pred každým kurzom je potrebné rezervovať si termín a miesto na recepcii, pričom kontaktné údaje nájdete na oficiálnom portáli www.golfborsa.sk Stačí sa preukázať platným voucherom (pozn. do 31. októbra 2016) v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom trhačky.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv