Neprehliadnite

Funny víkend v Airport Golf Clube Šurany štartuje už v piatok

 

Funny víkend v Airport Golf Clube Šurany sa na základe ohlasu samotných hráčov uskutoční počas najbližšieho piatku (19. augusta 2016) a soboty (20. augusta)

FV_02

Posledný pracovný deň v týždni je na programe nočný turnaj Texas Scramble dvojíc so začiatkom o 19.00 hod. Bude sa hrať so svietiacimi loptičkami na poltucet golfových jamiek.

FV_03

O deň neskôr, v sobotu si hráči budú môcť zahrať Texas Scramble dvojíc na osemnásť footgolfových jamiek a Texas Scramble dvojíc na deväť golfových jamiek. Hrá sa teda vo dvojiciach, takže ak niekto nebude mať partnera, bude mu pridelený.

FV_01

Aby každá dvojica mala šancu sa dobré umiestnenie, bude sa hodnotiť s vyrovnaním HCP. Každý, kto sa zúčastní oboch dní, dostane malý darček a vyhodnotený bude poltucet najlepších dvojíc. Hráči sa môžu prihlasovať na: info@airportgolf.sk alebo na tel.č. recepcie 0918 555 550.
-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv