Neprehliadnite

Firma Nike opúšťa sféru golfu

 

Nike_02

Svetoznáma športová firma Nike už nebude v budúcnosti vyrábať golfové vybavenie vrátane palíc, loptičiek a vakov. V praxi to znamená, že značky nových palíc si musia zháňať aj napríklad štrnásťnásobný major víťaz Tiger Woods z USA, či aktuálne štvrtý hráč svetové rebríčka Rory McIlroy zo Severného Írska.

Nike_00

Významným krokom spoločnosti v golfovom priemysle bolo podpísanie kontraktu s mladým Woodsom v roku 1996. Od tej doby značka s fajkou v logu výrazne vzrástla, čo dokazuje aj ďalší lukratívny kontrakt na 10 rokov, za ktorý v roku 2013 McIlroy zinkasoval 200 miliónov dolárov.

Nike_03

Aké palice si nakoniec Woods, McIlroy, ale aj napríklad Brooks Koepka, Russell Henley, Tony Finau alebo Francesco Molinari vyberú, je otázne. „Obaja musíme popremýšľať, čo bude ďalej. Už sme sa bavili o možnom pláne. Je jasné, že dôjde ku zmene,“ uviedol Woodsov manažér Marc Steinberg.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv