Neprehliadnite

Europan Tour a Asian Tour sa dohodli na aktívnejšej spolupráci

 

Predstavitelia European Tour a Asian Tour oznámili nedávno uzavretie „strategickej aliancii“, ktorá oficiálne ratifikuje vzťah medzi oboma túrami. „Strategická aliancia“ uzrela svetlo sveta ako výsledok obdobia aktívnych rokovaní medzi oboma organizáciami, ktoré začali už minulý rok v auguste a viedli až k aktuálnej spolupráci.

EA_01

Súčasťou spolupráce oboch okruhov bude odteraz rozvoj profesionálneho golfu v Ázii z nového sídla v Singapure. Nové reklamné a marketingové zdroje majú napomôcť rozšíreniu a maximalizovaniu možnosti oboch organizácii nielen naprieč ázijským kontinentom, ale aj celosvetovo.

Pre členov oboch túr je dôležitým faktorom rozvoja aj výraznejšia výmena hracích príležitostí pre profesionálnych golfistov. Obe organizácie si naďalej ponechajú svoju pôvodnú identitu na značkách a logách a budú ich viesť vlastné výkonné výbory.

EA_02

Čerstvá dohoda je však významným medzníkom v spolupráci oboch okruhov, ktorá odštartovala vo februári 1999 prvým spoločným turnajom Malaysian Open v Sujana Golf and Country Clube v Kuala Lumpur. Odvtedy obe túry spoločne zorganizovali 95 turnajov a ďalších 14 íventov v trojitej kooperácii so Sunshine Tour alebo PGA Tour of Australasia.

„Sme presvedčení, že užšia spolupráca medzi Asian Tour a European Tour prinesie kvalitnejší produkt pre našich partnerov a pomôže nám získať nových sponzorov pre rozvoj hry. Budúcnosť vyzerá veľmi lákavo pre Asian Tour a European Tour,” povedal Kyi Hla Han, komisár Asian Tour.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv