Neprehliadnite

Dramatický Winterov pohár 2016 v Piešťanoch

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posledný júlový utorok sa na golfovom ihrisku v Piešťanoch uskutočnil 13. ročník Winterovho pohára. Ten sa koná na počesť otvorenia areálu v roku 1914 bratmi Winterovcami a znovuotvorenia areálu v roku 2004.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na tohtoročnom podujatí sa zúčastnilo 44 hráčov so spoločným štartom od 13:45 hod.
Slnečné a teplé počasie dokonale preverilo fyzickú pripravenosť hráčov. Parkové ihrisko našťastie má dosť zákutí, kde je možné sa trochu v tieni schladiť.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samozrejme, pripočítame k tomu aj „občerstvovaciu stanicu half way“, kde bolo rušno, hlavne keď sa musel turnaj okolo 18:00 hod. prerušiť z dôvodu hrozby búrky. Po cca 40 minútach sa turnaj obnovil a dohral s veľkou drámou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V kategórii A HCP 0-15 mali traja súťažiaci Katarína Rendeková, Lukáš Leškovský a Andrej Beňo zhodne 76 rán, o víťazovi tak muselo rozhodnúť play-off na 18 jamke. V prvom kole play-off mali najlepšie skóre Katarína a Lukáš, v druhom Lukáš zaváhal, nepremenil krátky pat, ktorý ich poslal do tretieho kola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tu mali podobné pozície, prvá rana okolo grínu, druhá prihrávka čipom na grín, tretiu ranu – pat Lukáš nedal, Katarína svoj dlhý pat premenila, čím získala celkové víťazstvo a premiérovo aj putovný Winterov pohár.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Výsledky 13. ročníka Winterovho pohára:
/
A – HCP 0-15 rany brutto/
1. Katarína Rendeková (76 rán), 2. Lukáš Leškovský (76), 3. Andrej Beňo (76)
/B – HCP 15,1-26,4 rany brutto/
1. Katarína Zimková (78 rán), 2. Marek Šiška (79), 3. Peter Gašpar (82)
/C – HCP 26,5-54 stableford netto/
1. Zuzana Kubicová (38 bodov), Beata Hánová (36), Oldrich Balaha (31)

-jj-, www.golftrnava.sk

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv