Neprehliadnite

Woods nebude štartovať ani na US PGA Championship

 

June. 20, 2010; Pebble Beach, CA, USA; Tiger Woods reacts after hitting his shot on the 17th hole during the Fourth Round of the 110th U.S. Open at Pebble Beach Golf Links. (Photo by ALLAN HENRY / GOLF CHRONICLES)

Hviezdny golfista Tiger Woods sa odhlásil aj zo štvrtého a posledného major turnaja v roku 2016 – US PGA Championship. Štyridsaťročný borec zároveň uviedol, že už ho v tejto sezóne na turnajoch neuvidíme. Víťaz 79 íventov na US PGA túre sa stále zotavuje po operácii chrbta, ktorej sa podrobil minulý rok na jeseň.

UNIVERSITY PLACE, WA - JUNE 17: Tiger Woods of the United States catches a golf ball on the practice range during a practice round prior to the start of the 115th U.S. Open Championship at Chambers Bay on June 17, 2015 in University Place, Washington. (Photo by Ross Kinnaird/Getty Images)

Držiteľ 14 major titulov sa venuje rehabilitácii a dosť času trávi vo fitness centre. Woods sa naposledy objavil na turnaji Wyndham Championship v Severnej Karolíne vlani v auguste. Tento rok sa na súťažnom turnaji však už ale nezúčastní.

Tiger_03

Woodsov agent Mark Steinberg v tejto súvislosti uviedol: “Tiger si vybral cestu rekonvalescencie, aby bol fit na budúcu sezónu, ktorá začne v októbri. Robí pokroky, ale ešte nie je pripravený na US PGA Tour. Neobjaví sa už na žiadnom turnaji v sezóne 2015/16, plánuje hrať až v tej ďalšej. Zatiaľ robí všetko pre to, aby bol zase fit,” dodal Steinberg.

Tiger_02

PGA of America to okomentovala slovami: “Sme v kontakte s Tigerovým agentom Markom Steinbergom, ktorý nás informoval o tom, že sa náš štvornásobný šampión nebude môcť zúčastniť na 98. ročníku US PGA Championship na budúci týždeň v Baltusrol Golf Clube.”
-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv