Neprehliadnite

Letné detské golfové kempy, tábory a školy v slovenských kluboch

 

tábor_01

Nestihli ste prvý turnus? Nevadí. Viaceré slovenské golfové kluby už tradične aj od začiatku týchto letných prázdnin ponúkajú svojim najmenším záujemcom letné golfové kempy, tábory a školy. V nasledujúcich riadkoch sa pokúsime priblížiť aktuálny program slovenských klubov.

Agama

Golfový klub Agama, ktorý sa nachádza v prievidzkom okrese , ponúka deťom spojenie golfu a koní. V termíne od 8. do 12. augusta sú k dispozícii letné denné tábory. Golfový tábor je zameraný čisto na golf v čase od 9.-15. hod. (cena je 120 eur).

Agam_01

Druhý tábor je zameraný na golf a kone. Okrem kráľovskej hry sa účastníci tohto tábora v čase od 9.00 do 16.30 hod. budú starať o krásne plemeno koní Írsky cob, pričom získajú aj základy jazdenia (cena je 160 eur). V cene táborov sú aj raňajky, desiata, obed, pitný režim, a všetko čo patrí k výuke či už golfu, alebo jazdy na koni. Samozrejmosťou je jazde na koni je aj zapožičanie bezpečnostnej prilby a vesty.

Black Stork

Golfový rezort Black Stork vo Veľkej Lomnici pripravil skvelé letné týždne s golfom od pondelka do piatka pre juniorov od 6 do 16 rokov v golfovej škole a tábore. Nadšenci vo Vysokých Tatrách pripravili už deviaty ročník letných táborov s výukou golfovej hry pod vedením profesionálneho PGA trénera Davea Brougha.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

V tábore uvítajú od úplných začiatočníkov bez vlastného golfového vybavenia aj pokročilých hráčov, ktorí si chcú zlepšiť svoju hru golfu v skupinách od 4 po maximálne 8 juniorov. Pre deti je samozrejme pripravený aj negolfový program, hra na golfovom ihrisku, kúpanie vo wellness centre, výlety do Tatier, Belianskej jaskyne a množstvo oddychových aj vzdelávacích aktivít od pondelka do piatka.

Black_03

Juniori budú mať počas detskej golfovej školy aj každý deň 1 hodinu angličtiny s lektorkami jazykovej školy VISTA formou hry na rôzne témy (pondelok „Family & Free Time“, utorok „Food & Drinks“, streda „Golf & Play“, štvrtok „Animals“ a piatok „Repeat & Good bye„). Toto leto si záujemcovia môžu vybrať ešte z troch termínov (1. – 5.august, 15. – 19.august a 29.august – 2.september).

Golf Trnava

Počas letných prázdnin mysleli na nádejných golfových začiatočníkov aj v Golfovom klubu Golf Trnava. Tamojší zanietenci zorganizovali dve detské golfové tábory pre hráčov od 6 do 16 rokov. Prvý A-turnus sa už uskutočnil v termíne 18.-22. júla, B-turnus je na programe 1.-5. augusta. Denný program tábora od 8.-16. hod. pozostáva zo športového a golfového tréningu, oboznámením sa s pravidlami golfu, voľno časových aktivít, pitného režimu a obedu. Cena tábora je 180 eur.

TT_00

Malá Ida

Ďalší ročník detského golfového kempu zorganizovali aj v tejto sezóne nadšenci z košického klubu Red Fox Malá Ida. Letný týždenný prázdninový kemp je určený pre všetkých golfistov aj negolfistov. Deti vo veku od 4 do 17 rokov budú trénovať pod dohľadom golfových trénerov. K dispozícii sú dva prázdninové turnusy v termínoch 1.-5. augusta a 8.-12. augusta.

Malá_ida_01

Zraz detí bude každý deň do 9. hod. na ihrisku Red Fox Malá Ida, potom nasleduje golfový tréning s trénerkou. Samozrejmosťou je olovrant a obedová prestávka, pričom počas voľného programu bude pre deti k dispozícii aj bazén. Záujemcovia si môžu vyskúšať pod odborným dohľadom aj ďalšie športové disciplíny ako tenis v klube Golden Dogs a podobne.

Malá_Ida_02

Golf & CC Piešťany

Letné golfové tábory s profesionálnym trénerom Alešom Svěntkom sú určené pre deti od 8 do 14 rokov, ktoré by radi s týmto nádherným športom začali a zapojili tak myšlienku golfu, spoločenskej etiky a slušného správania do svojho života.  Golfové tábory sú tu tiež pre deti, ktoré golf už aktívne hrajú a radi by svoju výkonnosť zlepšovali, ale aj pre deti, ktoré doposiaľ nemajú osvedčenie pre hru na golfovom ihrisku (Zelenú Kartu). Práve intenzívna príprava a pravidelný tréning počas letného tábora určite pomôžu pri zložení skúšky Zelenej Karty a deti budú naďalej zdokonalovať svoj švih a golfové vedomosti.

tábor_02
Golfové ihrisko Golf and Country Club Piešťany pri Kúpeľnom ostrove bude malým záujemcom k dispozícii od pondelka do piatka (9.00 – 16.00 hod.). Tábory sa konajú v dvoch termínoch od 1. do 5. augusta a od 8. do 12. augusta, pričom cena jedného turnusu je 165 eur. Súčasťou táborového programu budú každý deň dvojfázové golfové tréningy (cvičná lúka, chipping, putting), výučba základných golfových pravidiel, teória a etika správania sa na golfovom ihrisku.

tábor_03

Organizátori nezabudli ani na kondičnú prípravu a relaxačné cvičenia pre mladých golfistov. Účastníci tábora sa budú môcť zlepšiť aj v ovládaní anglického jazyka, na programe je aj výlet loďou po Sĺňave a jazda vláčikom po Piešťanoch. Chýbať nebude ani denné občerstvenie, pitný režim, sladké prekvapenie a obed, či záverečný mini-turnaj a golfové súťaže pre deti aj rodičov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv