Neprehliadnite

Keď jablko nepadne ďaleko od stromu…

 

Súťažný návrat hviezdneho Tigera Woodsa je stále neistý, ale to neznamená, že víťaz štrnástich majorov nemá dôvod golfovú radosť. Tentoraz to nie je vďaka jeho neteri Cheyenne, ale synovi Charliemu, ktorý zbiera prvé športové úspechy. Sedemročný Woods totiž skončil nedávno na jednodennom turnaji US Kids Golf na delenej druhej priečke.

Woods_01

Už dlho sme nevideli Woodsove meno na leaderboarde US PGA Tour, teraz máme šancu vidieť meno jeho syna, ktorý vybojoval pekný úspech na Floride, neďaleko sídla bývalého kráľa golfu Tigera. Charlie zahral v 7 rokoch deväť jamiek za 55 úderov, na ihrisku Mayacoo Lakes Country Club. Na prvé miesto a teda premiérovú zlatú medailu mu chýbalo päť úderov.

Woods_00

Mladému Woodsovi sa podarilo zahrať par na 140 metrov dlhej jamke, ale s parom 2!!! Podľa informácií US Kids Golf sa na ceremoniál prišiel pozrieť osobne aj otec. Niet pochýb, že Tiger a celá jeho rodina sú na Charlieho nesmierne pyšní. Že by sa golfoví fanúšikovia mali pomaly pripraviť na ďalšie meno z dynastie Woodsov???

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv