Neprehliadnite

Ideálna šanca nielen pre bratislavských (ne)golfistov!

 

Radi by ste si to vyskúšali, ale neviete ako s golfom začať? Nevadí, máme totiž pre vás tip, ako urobiť prvé kroky po zelenom koberci, ktoré nemusia byť finančne náročné.

Ma_02

Webové portály so zľavami totiž v týchto dňoch ponúkajú najmä pre Bratislavčanov a obyvateľov z blízkeho okolia dve varianty pre hru na golfovom ihrisku v Malackách (White Eurovalley) a Bernolákove (Black River Resort).

Ma_01

Na oboch miestach sa môžete zúčastniť zaujímavej prednášky s praktickými ukážkami. V Malackách si dokonca môžete vybrať aj variant s hrou „naostro“!

Ma_03

V cene variantu 1 x hra pre jednu osobu na deväťjamkovom ihrisku Public v rezorte White Eurovalley, pričom na golfový set (vak a palice) je zľava 50 %.

Ma_04

Platnosť voucheru, ktorý je možné zakúpiť za 8,99 eur, je do 31. septembra 2016. Obe varianty sú však využiteľné len počas pracovných dní od pondelka do piatku.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv