Neprehliadnite

Aj British Open bez Woodsa, hviezdny Američan sa stále necíti byť pripravený

 

Tiger_01

Okolo súťažného návratu Tigera Woodsa je stále viacej nejasností, ako zaručených informácií. Faktom však je, že dlhoročná svetová jednotka nepocestuje na na tretí major v tejto sezóne za sebou. Niečo také sa mu v profesionálnej kariére stalo po prvý raz. Jeho návrat je stále neistý, ani samotný hviezdny hráč nie je schopný oznámiť dátum návratu na turnaje.

Tiger_03

Už takmer rok nehral víťaz 14 majorov turnaj. Naposledy štartoval na Wyndham Championship vlani v auguste a jeho“comeback“ po niekoľkých operáciách chrbta je stále v nedohľadne. Vynechá i tretí major sezóny a jediný, ktorý sa hrá na európskom kontinente – turnaj British Open.

Tiger_02

„Nie je zo žiadna zábava. Je to náročná cesta. Viem, že sa zlepšujem, cítim sa stále lepšie, ale ešte nie som stopercentne fit,“ povedal o aktuálnej frustrácii Woods počas turnaja Quicken Loans, kde sa predstavil v roli hostiteľa.

Tiger_05

Woodsa nahradí v poli pre British Open Austrálčan Marcus Fraser. Prvým náhradníkom je teraz Luke Donald, ďalšími hráčmi, ktorí čakajú na šancu zahrať si najstarší major na svete sú Daniel Summerhays a Charles Howell III. Tohtoročný 145. ročník British Open sa bude hrať od 14. – 17. júla na škótskom ihrisku Royal Troon. Posledný major sezóny – US PGA Championship bude nasledovať hneď za 14 dní.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv