Neprehliadnite

Zásah bleskom poškodil grín na ihrisku v Texase

 

K nezvyčajnému úkazu došlo nedávno v Texase na ihrisku golfového klubu Weeks Park. Tamojší grín totiž tentoraz nezničili zvieratá, voda, mráz ani nájazd vandalov, ale blesk z neba. Keď zamestnanci klubu dorazili ráno ku grínu pätnástej jamky na texaskom ihrisku, nechceli veriť svojim očiam. Bol poškodený podivným spôsobom, odumretá tráva vytvárala zvláštny rozvetvený obrazec.

Weeks_PArk_03

Podľa Tonyho Dodga, miestneho profesionálneho trénera, si nikto nebol zo začiatku istý tým, čo mohlo zvláštne poškodenie grínu spôsobiť, ale neskôr niekoho napadlo pozrieť sa na zábery, ako vypadá miesto po zásahu bleskom. A vzhľadom k tomu, že v noci sa nad ihriskom búrka prehnala, bolo všetko jasné.

Weeks Park_02

„Pozreli sme sa na nejaké obrázky zásahov bleskom a opýtali sme sa odborníkov na počasie, pričom sme dostali jasnú odpoveď. Grín zasiahol skutočne blesk. Nikdy predtým som nič také nevidel,“ priznal Dodge.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv