Neprehliadnite

Vandalizmus na gríne v dejisku turnaja Shell Houston Open

 

Shell_00

Veľmi nemilé prekvapenie čakalo na zamestnancov golfového klubu v Houstone v pondelok na gríne 14. jamky. Jamkovisko bolo kompletne zničené vandalmi, ktorí si z grínu urobili off-roadovú dráhu. Ihrisko každoročne hostí turnaj Shell Houston Open, ktorý je súčasťou US PGA Tour, a trojparová štrnástka patrí k náročnejším jamkám.

Shell_03

Nie je to po prvý raz, čo sa vandali rozhodli užiť si „zábavu“ na golfovom ihrisku v Houstone. V januári tohto roka sa stal terčom nespratníkov za grín na 16. jamke.

Shell_04

„V nedeľu okolo 19:30 hod. sa dvaja mladíci rozhodli previezť štvorkolkou na 14. gríne. Ti, ktorí hrajú golf, pochopia, aké hrozné je to pre naše ihrisko aj pre hlavného greenkeepera a jeho tím. Na gríne sa prevážali hneď dve štvorkolky,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení klubu z Houstonu.

Shell_01

Pravidelný účastník turnaja US PGA Tour a houstonský rezident Shawn Stefani na sociálnej sieti vyzval k dolapeniu škodcov. A pridal aj odmenu. „Ak niekto môže pomôcť s dolapením tých hlupákov, ktorí sa takto vyriadili na ihrisku v Houstone, urobte to, prosím. Komu sa to podarí, dostane M1 alebo M2 (drajvre TaylorMade).“

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv