Neprehliadnite

Tiger Woods napokon štartovať na US Open nebude, píše svoju druhú knihu

 

Tiger Woods watches a chip shot to the 15th green during the final round of the Wyndham Championship golf tournament at Sedgefield Country Club in Greensboro, N.C., Sunday, Aug. 23, 2015. (AP Photo/Rob Brown) ORG XMIT: NCRB

Americký golfista Tiger Woods vynechá prestížny turnaj US Open. Podľa vlastných slov sa ešte necíti fyzicky pripravený po operáciách chrbta, ktoré absolvoval minulý rok. Podujatie bude na budúci týždeň v Oakmonte.

Tiger_02

Zranenia pripravili Woodsa o štart na US Open už tretíkrát za uplynulých šesť rokov. Turnaj vyhral doteraz trikrát. Na svojej oficiálnej webstránke uviedol, že pracuje tvrdo na svojom návrate na golfové ihriská, necíti sa ale ešte úplne fit.Naposledy súťažil v auguste 2015. Prvú operáciu chrbta absolvoval už v roku 2014, ďalšie dve v septembri a októbri minulého roka.

GAINESVILLE, VA - AUGUST 02: Tiger Woods walks to the tee box on the fifth hole during the final round of the Quicken Loans National at the Robert Trent Jones Golf Club on August 2, 2015 in Gainesville, Virginia. (Photo by G Fiume/Getty Images)

Víťaz štrnástich major turnajov vzbudil nádej u golfových fanúšikov, keď sa koncom apríla prihlásil na druhý major roku, ale potom, čo oznámil, že nebude hrať ani na ívente Quicken Loans National, kde je jedným z hostiteľov aj jeho nadácia, sa zdá, že sa v tejto sezóne vôbec na súťažných turnajoch neobjaví.

Tiger_00

Napriek tomu, má Woods pre svojich priaznivcov aj minimálne jednu dobrú správu. Nedávno totiž oznámil, že píše knihu o svojom premiérovom triumfe na US Masters v roku 1997. Vtedy 21-ročný mladík získal zelené sako v Augusta National vďaka víťazstvu o rekordných 12 úderov, pričom sa stal najmladším šampiónom v histórii turnaja. Pre Woodsa to bude druhá vydaná kniha od roku 2001, keď sa stal autorom knihy „Ako hrám golf“.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv