Neprehliadnite

Rezort PGA Catalunya súčasťou trojročného investičného programu

 

cata_00

Rok 2016 sa nesie v znamení intenzívneho rozvoja golfového rezortu PGA Catalunya, ktorý sa nachádza neďaleko Barcelony. Jedna zo zastávok European Tour je zainteresovaná do trojročného investičného programu za 53 miliónov eur, pričom súčasťou rozvoja bude aj päťhviezdičkový hotel, rekreačné jazero a vinohrady.

cata_03

Už koncom júna spustia do prevádzky spomínaný luxusný hotel za 33 miliónov eur, nasledovať bude rad zariadení, vrátane lahôdky, záhradnej špajze, detského klubu a klubu pre juniorov. Golfový rezort s 36 jamkami bude mať aj svoje vlastné vinohrady, ktoré sú vybudované v novom jazdeckom centre a ponúka aj tréningové kempy pre futbal a rugby.

cata_06

Posledným prvkom trojročného plánu a súčasne vlajkovou loďou je rekreačné jazero, ktoré by malo byť dokončené v roku 2018. Umelé jazero bude centrom vodných športov, v jeho okolí budú sústredené aj plážové a jazerné kluby, pričom prínosom budú aj nové stravovacie možnosti v stredisku Costa Brava. Súčasťou projektu má byť aj moderná vilová oblasť a luxusné apartmány.

cata_05

Luxusný hotel so 149 izbami navrhol medzinárodné známy dizajnér Lazaro Rosa-Violán a ponúkne panoramatický výhľad na golfové ihriská, plavecký bazén alebo záhrady, ktoré poskytujú dokonalú kombináciu priestoru a pohodlia, luxusu a nápadného urbanistického interiérového dizajnu. Na stravovanie budú k dispozícii tri reštaurácie a bar.

cata_08

Rezort PGA Catalunya rýchlo od svojho otvorenia v roku 1999 získal medzinárodnú reputáciu za vynikajúce služby a kvalitu. The Stadium Course je podľa magazínu Golf World najlepším ihriskom v Španielsku. Pravidelná zastávka European Tour sa nachádza len päť minút autom od letiska Girona-Costa Brava a necelú hodinu od medzinárodného letiska v Barcelone.

cata_10

cata_09

cata_07

cata_11

cata_12

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv