Neprehliadnite

Na Slovakia Challenge sa predstaví aj kvarteto slovenských golfistov

 

Po tretí raz sa v Penati Golf Rezorte v Šajdíkových Humencoch, neďaleko Senice, uskutoční turnaj D+D REAL Slovakia Challenge, ktorý je súčasťou European Challenge Tour. Od 7. do 10. júla budú slovenský golf reprezentovať profesionáli Ján Friesz a Peter Valášek. Doplní ich dvojica amatérov – Michal Brezovský s Adam Puchmelter, pre ktorého to bude premiéra na turnaji druhé najvyššej európskej série.

Ján_Friesz

„Chciem byť prvým Slovákom, ktorý prejde na Challenge Tour katom. Doma na Penati to jednoducho musí vyjsť! Ihrisko poznám, patrí k mojim najobľúbenejším. Verím si,“ uviedol talentovaný Friesz. Ten má v tejto sezóne vďaka promotérskej spoločnosti RELMOST zaistených osem štartov na Challenge Tour. Na Slovakia Challenge štartoval na každom z predchádzajúcich ročníkov.

Peter_Valášek

Susedia Česi vyšlú do boja jedenásť hráčov. Zahrajú si profesionáli Aleš Kořínek, Petr Gál, Lukáš Tintěra, Jan Cafourek, Petr Nič, Daniel Suchan, Petr Dědek junior. a aj Filip Mrůzek, ktorý si kartu zaistil v rámci kvalifikačného turnaja Penati Pro-Am Classic. Mrůzek je zatiaľ jediným Čechom, ktorý v doterajších dvoch ročníkoch prešiel na slovenskom turnaji Challenge Tour katom, keď skončil v roku 2014 na delenom 60. mieste. Českú golfovú federáciu budú reprezentovať aj amatéri David Siwy, Tomáš Návrata a Vojtěch Kostelka.

Michal-Brezovský2-1

Svetová konkurencia bude na Slovensku veľmi silná. Do Penati Golf Resortu dorazí napríklad Švéd Mikael Lundberg, trojnásobný víťaz na European Tour a nedávny účastník US Open, tam si zahral aj ďalší Švéd Soderberg. Aspoň jeden titul na European Tour majú z prihlásených hráčov Talian Crespi, Portugalec Santos, Angličan McGowan alebo Švéd Edfors. Z prvej desiatky aktuálneho poradia European Challenge Tour bude hrať na Slovensku deväť golfistov! Celkové odmeny pre hráčov sa zvýšili na 170.000 eur, víťaz získa šek v hodnote 27.200 eur. Vstup je pre divákov zdarma, hrá sa vždy od 7:30 hod., nedeľné vyhlásenie výsledkov prebehne okolo 16. hod.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv