Neprehliadnite

Historický moment pre český golf vďaka Spilkovej

 

Golfistka Klára Spilková dostala zvláštne pozvanie na turnaj KPMG Women’s PGA Championship 2016, ktorý sa bude hrať od 9. do 12. júna v Sahalee Country Clube v USA. Pôjde o historickú udalosť pre český golf a tiež o prvý štart Spilkovej na turnaji kategórie major v USA.

klára_00

V minulých sezónach si 21-ročná česká profesionálka zahrala už na štyroch majoroch – zúčastnila troch turnajov British Open a vlani štartovala tiež na Evian Masters vo Francúzsku. Spilková je českou golfovou jednotkou, ktorá má reálnu šancu štartovať na olympijskom turnaji v Riu de Janeiru.

Klára_04

Vo svojich 16 rokoch sa stala najmladšou hráčkou, ktorá kedy získala plné členstvo na Ladies European Tour. V tejto sérii skončila vlani na celkovom 21. mieste. V súčasnosti ťaží so spolupráce s KPMG, ktorá ju uviedla do sveta globálneho tímu hviezd, kam patrí napríklad aj Phil Mickelson.

Klára_02

Sahalee Country Club, na ktorom sa prestížny turnaj odohrá, je privátne ihrisko, založené v roku 1967 na predmestí Seattlu. Hral sa tam okrem iného aj major turnaj US PGA Championship 1998, na ktorom triumfoval Vijay Singh z Fidži.

KLára_01

Hneď po KPMG Women’s PGA Championship sa Spilková vyberie na turnaj Tipsport Golf Masters, ktorý sa hrá v rámci Ladies European Tour od 17. do 19. júna v Golf Parku Plzeň na Dýšine.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv