Neprehliadnite

Lydia Ko sa stretla s princom Harrym

 

 

Lydia_01

Ešte má len 19 rokov, no napriek tomu už Lydia Ko stihla vyhrať 12 turnajov LPGA Tour vrátane dvoch majorov a usadiť sa na čele svetového rebríčka, ktorému vládne už 29 týždňov v kuse. Navyše, prestížny magazín The Time zaradil novozélandskú tínedžerku s kórejskými koreňmi medzi stovku najvplyvnejších ľudí na svete. A nedávno sa dokonca osobne stretla s princom.

Lydia_03

Konkrétne s princom Harrym z Walesu. A nielen to, obaja boli totiž najväčšími osobnosťami zvláštnej akcie – The Invictus Games, medzinárodných športových hier pre zranených a postihnutých veteránov v Orlande. Princ Harry hry v roku 2014 založil, zatiaľ čo Lydia Ko sa tento rok stala športovým ambasádorom hier.

Lydia_02

Napriek tomu, že golf nie je súčasťou hier, ktoré majú pomáhať vojenským veteránom a tým, ktorí sa vracajú späť po úrazoch a zraneniach, stala sa Ko ambasádorkou akcie. Jej kariéra je totiž dostatočne inšpirujúca.

Lydia_04

Je to pre mňa obrovská česť stretnúť sa s princom Harrym a podporiť The Invictus Games. Štartuje tu tento rok množstvo pozoruhodných športovcov, ktorých príbehy sú pre mňa neobyčajne inšpiratívne, vyhlásila golfistka, ktorá je najmladšou víťazkou dvoch majorov v histórii LPGA Tour.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv