Neprehliadnite

Hotel s veľkým srdcom

 

Pri cestách za golfom zablúdite na rôzne miesta. Keď sa ocitnete v údolí Zillertal, navštívte hotel Wöscherhof.
Text Martin Pavlík / foto archív

Na toto odporúčanie mám niekoľko dôvodov. Jednak hotelu velí Andreas Daigl a jeho sestra Sabine, ktorí tento rodinný podnik vedú s vášňou a najlepšie, ako vedia, prosto dávajú do toho srdce. Jednak si dokonale oddýchnete v miestnom SPA a vychutnáte si lokálne gastronomické špeciality. A to všetko som okúsil na vlastnej koži. Lepšie raz zažiť ako stokrát čítať.

????????????????????????????????????

V harmónii

Na tomto štvorhviezdičkovom hoteli v mestečku Uderns vidieť, že je budovaný s láskou k detailom, a rešpekt k prírode tu číha na každom rohu. Niet sa čo čudovať, veď okolitá príroda pôsobí ako kolíska života a miestni obyvatelia k nej aj tak pristupujú. Poloha v strede údolia rieky Ziller, v nadmorskej výške 550 metrov, garantuje dostatok slnečných hodín a najmä mimoriadnu ponuku telesných aktivít. Vrátane golfu, veď ihrisko je vzdialené len asi 400 metrov od hotela. Sám pán hotelier podľahol tomuto krásnemu športu, a keď si nájde čas, rád si s hosťami zahrá.

Infinity Pool 2

Tak akurát

V hoteli Wöscherhof nájdete 41 izieb a apartmánov vhodných pre individualistov i početnejšie rodiny. Špičkovú reštauráciu ponúkajúcu bohatý raňajkový bufet a viacchodové večere dopĺňa denný a večerný bar a príjemná sedliacka izba. Slnečné lúče si môžete vychutnávať na terase s čarovným výhľadom, deti si prídu na svoje vo svojej časti s lezeckou stenou či stolným futbalom, alebo na ihrisku v záhrade. Športovcom je k dispozícii miestnosť na uschovanie bicyklov aj golfových vakov.

fotoEberharter_MG_6771

Zabudnite na čas

To najlepšie však na vás bude čakať v Spa & Beauty zóne nazvanej Zeitlos. Vnútorný bazén s rozmermi 6 x 10 metrov je prepojený s vonkajším, celoročne vyhrievaným, ktorý má veľkosť 7 x 12 metrov. Vedľa neho nájdete lúčku s ležadlami a výhľadom na okolitý horský svet. Interiérová časť ukrýva bohatý saunový svet s fínskou saunou a biosaunou, infračervenou kabínou, „horskú bylinkovú stajňu“, zážitkovú sprchu aj oddychovú miestnosť s vodnými posteľami a bohatou čajovou ponukou.

034 - 28-01-14 Hotel Wöscherhof - L

Pre čerstvo či večne zamilovaných majú vo Wöscherhofe pripravenú Romantickú lúku, čo je vlastne privátne SPA s píniovou saunou, luxusnou dvojvaňou a obrovskou posteľou pre dvoch. Takže ak sa vrátite po golfovom kole, tu môžete načerpať nové sily na ďalší deň. Súčasťou wellness zóny je aj ponuka masáží. Nuž, keď veci robíte so srdcom, klienti to ocenia. Toho sa Andreas so Sabine držia už dlhé roky.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv