Neprehliadnite

Daly a abrahámoviny

 

Daly_01

Enfant terrible zámorského profesionálneho golfu John Daly odštartoval novú etapu vo svojej športovej kariére. Americký hráč len nedávno oslávil svoje 50. narodeniny a súčasne ohlásil prestup na Champions Tour.

Daly_00

Známy búrlivák, ktorého môžu golfoví nadšenci vidieť aj na augustovom ívente Czech Masters na Albatrose, je dvojnásobným major víťazom (US PGA Championship 1991 a British Open 1995). Po prvý raz sa medzi hráčmi nad 50 rokov predstavil začiatkom mája na turnaji Insperity Invitational vo Woodland Country Clube v Texase (pozn. delené 17. miesto).

Daly_02

Na niektorých golfových ihriskách som niekedy v minulosti už hral, na niektorých to bude moja premiéra. Teším sa na hru aj na to, že zase stretnem rad svojich starých priateľov,“ priznal Daly, ktorý má na konte päť titulov z US PGA Tour, ale tým posledným bol ten z Buick Invitational v Sani Diegu v roku 2004.

during the second round of the 2014 Turkish Airlines Open at The Montgomerie Maxx Royal on November 14, 2014 in Antalya, Turkey.

Dalyho vždy zdobila agresívna hra s dlhým odpalom. A nič na tom neplánuje zmeniť ani medzi staršími pánmi. „Radšej skončím piaty alebo šiesty, než aby som hral konzervatívne na druhé miesto. Vždy som sa snažil vyhrať. Celá moje kariéra bola agresívna,“ poznamenal štyrikrát rozvedený Daly.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv