Neprehliadnite

Woodsov návrat v júni? Prihlásil sa na US Open

 

Tiger_03

Napriek tomu, že Tiger Woods neoznámil zatiaľ žiadny presný termín svojho návratu ku súťažnému golfu, podľa zámorských médií sa už k tomu schyľuje. Štyridsaťročný víťaz štrnástich major turnajov sa totiž zaregistroval do štartovnej listiny tohtoročného US Open, ktorý je na programe 16.-19. júna v americkom Oakmont Country Clube.

Tiger_04

Woods štartoval na turnaji naposledy vlani v auguste na Wyndham Championship. Od tej doby sa liečil a zotavoval po dvoch operáciách chrbta. Naposledy minulý týždeň sa ukázal na juniorskom turnaji v Sage Valley, a hoci odpaloval už všetkými palicami, stále neprezradil žiadny konkrétny plán návratu.

tiger_01

Najnovšie však magazín Golfweek priniesol informáciu, že sa Woods zaregistroval na 116. ročník US Open, To napokon potvrdila aj US Golf Association. Uzávierka bola 4. apríla do 17 hodín, pričom Woods sa podľa USGA zaregistroval v poslednej polhodine.

Tiger_05

Bývalý prvý hráč sveta má z US Open tri tituly a ten z roku 2008 z Torrey Pines je jeho zatiaľ posledným triumfom na majore. Stále sa ale špekuluje o tom, kde by sa mohol Woods po prvý raz ukázať ešte pred US Open.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv