Neprehliadnite

Spilková má zmluvu s KPMG, bude nosiť čapicu s logom

 

KPMG Česká republika oznámila dohodu o spolupráci s českou golfovou profesionálkou Klárou Spilkovou. Dvadsaťjedenročná hráčka z Prahy sa tak stane štvrtou brand ambasádorkou KPMG na svetových aj domácich golfových ihriskách.

Klára_06

Spilková, historicky najmladšia účastníčka európskej tour, sa tak pripojí pripojí k päťnásobnému major šampiónovi Philovi Mickelsonovi, dvojnásobnej víťazke LPGA turnajov série major Stacy Lewisovej a nádejnej írskej hviezde Paulovi Dunneovi.
Klára_08
Spilková, ktorá spolupracuje aj s najlepšou slovenskou golfistkou všetkých čias Zuzanou Kamasovou, bude ako štvrtá globálna ambasádorka značky KPMG nosiť čapicu s logom KPMG na turnajoch Ladies European Tour a na ďalších golfových udalostiach.

Klára_04

Momentálne Spilková ako jediná Češka figuruje na postupovom 41. mieste z celkových 60 hráčok nominovaných na olympijské hry v Riu de Janeiru. “Úspechy Kláry sledujem už niekoľko rokov a som nadšený, že v rámci svetového golfu bude reprezentovať nielen našu krajinu, ale aj značku a hodnoty KPMG,“ povedal Jan Žůrek z KPMG Česká republika.


-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv