Neprehliadnite

Olympijský turnaj bez Vijaya Singha, bojí sa vírusu Zika

 

Vijay_04

Keď sa po viac ako 100 rokoch vráti v lete golf na olympijské hry v Rio de Janeiru, tak Vijay Singh nebude pri tom. Trojnásobný major víťaz totiž plánuje vynechať olympijský turnaj kvôli tomu, že sa chce koncentrovať na kalendár US PGA Tour a súčasne sa obáva smrteľného vírusu Zika, ktorý sa rozšíril aj v Brazílii.

EDISON, NJ - AUGUST 25: Vijay Singh of Fiji hits a shot out of the rough on the 15th hole during round one of The Barclays at Plainfield Country Club on August 25, 2011 in Edison, New Jersey. (Photo by Scott Halleran/Getty Images)

Načasovanie olympijského turnaja nie je najšťastnejšie. Musím sa totiž sústrediť na US PGA Tour. Chcel by som hrať na olympiáde, ale má aj obavy z nákazy vírusom Zika,“ uviedol golfový obor z ostrova Fidži, ktorý bol svojho času aj svetovou jednotkou. V Brazílii v súčasnosti evidujú okolo 5 200 osôb nainfikovaných spomínaným vírusom.

Vijay_06

Hoci 53-ročný Singh nevyhral turnaj od roku 2008 a aktuálne figuruje na 215. mieste svetového rebríčka, mal by isté miesto v štartovnom poli, pretože je najvyššie postavený hráč z Fidži.

Vijay_03

Moje rozhodnutie nebolo ťažké. Cítil som sa zle a hoci som pôvodne chcel ta hrať, rozhodol sa napokon opačne. Olympijský turnaj je v podstate v polovici sezóny a ja sa snažím koncentrovať na svoje turnaje,“ dodal Singh.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv