Neprehliadnite

Olympijskí víťazi si zaistia účasť na všetkých major turnajoch

 

Olympijskí víťazi v golfe na augustových hrách v Riu de Janeiro budú mať v nasledujúcom roku automaticky zaistenú účasť na všetkých majoroch. Týka sa to ako štyroch hlavných mužských turnajov, tak aj všetkých piatich ženských íventov.

OH2016

„Veríme, že globálna sledovanosť nášho športu sa vďaka olympiáde radikálne zvýši,“ vyhlásil pred začiatkom úvodného majoru sezóny US Masters riaditeľ turnaja Billy Payne. Na tlačovej konferencii v Augustě ho podporili aj zostávajúci traja najvplyvnejší golfoví funkcionári Martin Slumbers, Pete Bevacqua a Mike Davis.

Olympics-golf-course

„Náš skvelý šport sa vďaka hrám v Riu predstaví novému publiku, niekto uzrie golfových hrdinov vôbec po prvý raz. Toto zviditeľnenie by malo priniesť veľkú vlnu nových záujemcov o golf,“ dodal Payne. Golf sa v brazílskom Riu vráti do programu olympijských hier po viac ako sto rokoch. Na turnaji pod piatimi kruhmi sa zúčastní 60 mužov a rovnaký počet žien.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv