Neprehliadnite

McIlroy nebude hrať na WGC-Bridgestone Invitational, dal prednosť 100. ročníku Open de France

 

Rory

Organizátori jubilejného 100. ročníka turnaja Open de France majú dôvod na radosť. Svoj štart na ihrisku Le Golf National aktuálne tretí hráč svetového rebríčka Rory McIlroy. Dvadsaťšesťročný Severný Ír tak uprednostní Francúzsko pred štartom na WGC-Bridgestone Invitational, ktorý sa v olympijskom roku hrá v rovnakom termíne.

Le-Golf-National-scenic_2966967

Keď kvôli olympijskému turnaju v Riu de Janeiru presunuli podujatie World Golf Championship-Bridgestone Invitational na 30. júna až 3. júla, pristúpilo vedenie European Tour razantnej reakcii. Bridgestone sa tak tento rok nebude započítavať do poradia Race to Dubai ani do poradia Ryder Cupu.

open-de-france

Turnaj Open de France sa hráva už od roku 1906, výnimkami kvôli svetovým vojnám boli roky 1915 až 1919 a 1940 až 1945. Na ihrisku Le Golf National, kde sa uskutoční v roku 2018 prestížny Ryder Cupu, sa bude tento rok hrať o bank s rekordnou dotáciou 3,5 milióna eur.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv