Neprehliadnite

Za urážky Poultera ho vyhodili z práce

 

Ian Poulter

Zaujímavú a nečakanú dohru mal nedávny turnaj Valsper Championship pre Iana Poultera, ktorý naň nebude mať najlepšie spomienky. Anglický borec totiž skončil na Floride až na 67. mieste, pričom na rovnakú priečku klesol aj vo svetovom rebríčku, vďaka čomu sa nevošiel do štartovného pola na jamkovku World Golf Championship – Dell Match Play.

Poulter_02

To však ani zďaleka nebolo to najhoršie. Poulter sa totiž počas záverečného kola turnaja musel vyrovnať s verbálnymi útokmi fanúšikov a nešportovými urážkami. K incidentu došlo pri prechode z dvanástej na trinástu jamku. Jeden z fanúšikov najskôr pokrikoval na Poultera, že sa nedostane do rydercupového tímu a potom, že zahrá loptičku do vody. Poulter dokonca požiadal organizátorov, či by mohli divákov premiestniť inam, ale následnú ranu na trojpare dlhom 182 metrov skutočne poslal do vody.

Poulter_03

Anonymný fanúšik sa však so svojou vyhratou psychologickou vojnou na ihrisku v Innisbrooku chcel pochváliť na sociálnej sieti, kde aj odhalil svoju identitu. Fanúšik pod menom J. J. Downum popísal, ako sa dostal Poulterovi do hlavy a že vďaka tomu sa najskôr nedostane do tímu pre Ryder Cup. Na jeho odkaz na sociálnej sieti však zareagoval aj samotný Poulter, ktorý zobral odplatu do vlastných rúk.

poulter_tweet

Ostrovný golfista preposlal Downumov tweet zo sociálnej sieti jeho zamestnávateľovi s ironickou poznámkou o hrdosti na profesionalizmus a s prianím všetkého dobrého. Keď sa hriešnik pokúsil všetko ututlať a začiatkom týždňa svoj profil na Twitteri, kde sa celá internetová aféra udiala, vymazal, bolo už neskoro. Na Florida Southern College ako asistent športového riaditeľa skončil. „Už naďalej nepracuje v našej inštitúcii,“ prezradil Pete Meyer, športový šéf ředitel FSC.

GULLANE, SCOTLAND - JULY 21: Ian Poulter of England bites his putter after missing a birdie putt on the 1st green during the final round of the 142nd Open Championship at Muirfield on July 21, 2013 in Gullane, Scotland. (Photo by Andy Lyons/Getty Images)

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv