Neprehliadnite

Woods navrhne druhé ihrisko v USA

 

Napriek tomu, že termín návratu Tigera Woodsa k súťažnému golfu je stále otázny, nič mu nebráni v tom, aby sa venoval stavbárskym a dizajnérskym aktivitám. Dlhoročný líder svetového rebríčka golfistov vo svojej rodnej krajine už projektoval ihrisko Bluejack National a teraz k nemu zrejme pribudne aj ihrisko Thompson´s Station v Tennessee.

Tiger_01
Štrnásťnásobný major víťaz Woods si nedávno urobil výlet do Tennessee so svojim priateľom a súčasným prezidentom spoločnosti Tiger Woods Design Bryonom Bellom, aby si prezreli miesto, kde by v blízkej budúcnosti mal stáť nový golfový rezort.

Tiger_02

Woodsovou dizajnérskou premiérou bola výstavba ihriska v Mexiku, ktoré je otvorené už od roku 2014. Jeho prvým ihriskom v USA sa stalo Bluejack National v Texase, ktorého prvých deväť jamiek sprístupnili vlani v novembri a druhých deväť by malo otvoriť v apríli.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv