Neprehliadnite

Westwood hľadá po rozvode stratenú formu

 

Lee_00
Bývalý prvý hráč sveta Lee Westwood vlani ani raz nezvíťazil na európskej, či zámorskej tour. Navyše, v minulom roku prežíval bolestný rozchod so svojou manželkou Laurae. Sám priznal, že to bolo obdobie, keď sa na golf nemohol sústrediť. Teraz očakáva, že prídu opäť lepšie časy.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Westwood sa v roku 2015, na ktorý by rád rýchlo zabudol, prepadol vo svetovom rebríčku z 26. na 50. miesto. Vlani síce vyhral jeden turnaj Asian Tour, ale na European Tour naposledy oslavoval triumf v roku 2014.

Lee_03

„Zistil som, že rozvod je niečo tak bolestné, že je takmer nemožné sa sústrediť na golf,“ prezradil 42-ročný Angličan. „Ako som v poslednej dobe hral, to ma skutočne príliš nezaujímalo. Ale teraz som sa na trvalo vrátil späť do Veľkej Británie a snažím sa tráviť čo najviac času so svojimi dvoma deťmi,“ priznal Westwood.

DORAL, FL - MARCH 10: Lee Westwood lines up a putt during the first round of the 2011 WGC- Cadillac Championship at the TPC Blue Monster at the Doral Golf Resort and Spa on March 10, 2011 in Doral, Florida. (Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)

Víťaz 23 turnajov európskej série a dvoch na US PGA Tour sa vrátil na ostrovy po troch rokoch života na Floride. V posledných mesiacoch tiež dosť šetril svojimi štartmi na turnajoch. „Príliš som nehral a cítim, že som si dobre oddýchol. Potreboval som dobiť baterky. Chcem dostať svoju hru späť na nejakú konzistentnú úroveň a hlavne si chcem golf znovu začať užívať,“ dodal Angličan.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv