Neprehliadnite

Šťastné núdzové pristátie na zelenom koberci

 

Tak tomu sa povie šťastie v nešťastí. Dvaja americkí tínedžeri havarovali na palube malého lietadla v Kansase, pričom ako miesto na núdzové pristátie použili golfové ihrisko Tallagrass Country Clubu. A obaja prežili len s ľahšími zraneniami.

Lecko_01

Za „kniplom“ jednomotorového lietadla Mooney z roku 1966 sedel 17-ročný mladík, ale z doteraz nezistených príčin, ktoré sa vyšetrujú, musel núdzovo pristáť. A podarilo sa mu to na 14. jamke ihriska Tallagrass CC. Podľa polície bolo v lietadle ešte 18-ročné dievča.

Lecko_03

Obyvatelia z blízkosti golfového ihriska uviedli, že videli lietadlo letieť len veľmi tesne na domami svojich susedov chvíľu predtým, než dopadlo na golfové ihrisko. Lietadlo nakoniec skončilo tesne pred grínom spomínanej jamky.

Lecko_02

Podľa pracovníka ihriska Paula Colestocka našťastie v tej chvíli žiadny golfista na štrnástej jamke nehral. I kvôli tomu, že panovalo neprívetivé chladné, daždivé a veterné počasie. „Našťastie nebol nikto práve na blízku. Som rád, že sa nikomu ďalšiemu nič nestalo,“ poznamenal Colestock.
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv