Neprehliadnite

Ozdobou Czech Masters bude bývalá svetová jednotka Westwood

 

Lee_02Niekdajšia svetová jednotka Angličan Lee Westwood bude jednou z hviezd tretieho ročníka golfového turnaja D+D Real Czech Masters, ktorý je súčasťou elitnej série European Tour. Na ihrisku Albatross neďaleko Prahy sa bude hrať od 18. do 21. augusta.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Westwood je tvárou tohtoročného turnaja a pozýva fanúšikov na akciu z plagátov, ktoré sa už začali v týchto dňoch objavovať v uliciach českých miest. „Je to tak. Je jednou z minimálne troch veľkých hviezd, ktoré pricestujú na Czech Masters,“ prezradil Pavel Poulíček, marketingový riaditeľ promotéra turnaja spoločnosti Relmost.
Lee_01Ďalšie zvučné mená organizátori akcie s dotáciou milión eur, ktorá sa bude hrať po olympijskom turnaji v Riu de Janeiro, oznámi budúci týždeň. Westwood je považovaný za jedného z najlepších golfistov sveta, ktorý nevyhral major. Predovšetkým sa ale 1. novembra 2010 stal trinástym hráčom na čele svetového rebríčka. Ukončil vtedy viac ako päťročné panovanie Američana Tigera Woodsa.

DORAL, FL - MARCH 10: Lee Westwood lines up a putt during the first round of the 2011 WGC- Cadillac Championship at the TPC Blue Monster at the Doral Golf Resort and Spa on March 10, 2011 in Doral, Florida. (Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)

Štyridsaťdvaročný Angličan vyhral 42 turnajov, z toho dva na americkej PGA Tour a 23 na European Tour, čo ho radí na ôsme miesto historických európskych tabuliek. Deväťkrát si zahral Ryder Cup a sedemkrát oslavoval s tímom Európy triumf. Vlaňajší druhý ročník Czech Masters vyhral Belgičan Thomas Pieters, rok predtým sa tešil Walesan Jamie Donaldson.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv