Neprehliadnite

Nový finiš FedExCupu na ihrisku East Lake

 

East_01

Veľkolepé vyvrcholenie play-off FedExCupu bude od tohto roku vypadať inak, ako tomu bolo doteraz. Zatiaľ, čo vlani končil záverečný turnaj sezóny US PGA Tour v East Lake trojparovou osemnástkou, v aktuálnom ročníku Tour Championship sa obe deviatky prehodia, takže poslednou jamkou bude doterajšia päťparová jamka číslo 9.

East_02

Vedenie US PGA Tour vysvetlilo prehodenie deviatok tým, že chce urobiť atraktívnejší finiš záverečného turnaja sezóny. Séria doterajších jamiek 5 až 9 totiž ponúka omnoho zaujímavejšiu škálu možností a vzrušujúcich okamžikov. Bývalá päťka je 457 metrov dlhý štvorpar, tradične najobtiažnejšia jamka ihriska East Lake. Šestka je par 3 s poloostrovným grínom, zatiaľ čo dva štvorpary sedmička s osmičkou a aj päťparová deviatka sú jamky, ktoré ponúkajú možnosti na skórovanie.

East_03

V poslednom desaťročí polovina štartovného poľa (46 %) zasiahla grín päťparovej 9 druhou ranou. Pred touto zmenou bolo poslednými tromi jamkami na East Lake 440 metrov dlhý par štyri, ďalší 416 metrov dlhý štvorpar a už spomínaný trojpar, ktorý meria z najdlhšieho odpaliska 215 metrov. Od roku 1998 na záverečnom trojpare padlo dvakrát viac bogey a horších výsledkov než birdie.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv