Neprehliadnite

Nelichotivé čísla z US Masters

 

Už 7. apríla začína prvý major sezóny US Masters, ktorý sa tradične koná na ihrisku Augusta National. Súboj o zelené sako bol v minulosti svedkom niekoľkých prelomových udalostí z golfovej histórie.

US_MAsters_01

Tentoraz sme sa však zamerali na menej lichotivé momenty a štatistiky od vzniku tohto major turnaja. Napríklad, že v roku 1980 zahral Tom Weiskopf na dvanástej jamke 10 úderov nad par ihriska. Na trojpare tak zapisoval do skórekarty 13 rán.

US_Masters_02

V novodobej golfovej histórii sa na US Masters zapotil aj Henrik Stenson, švédsky hráč potreboval v roku 2011 na trojparovej jamke číslo štyri až osem úderov. Na sezónu 2009 nerád spomína zasa Danny Lee, ktorý zapisoval na štvroparovej jamke číslo desať deväť úderov.

US_Masters_03

Leadeboard na US Masters však pamätá aj skóre 106 a to pri mene Billyho Caspera. Toľko nastrieľal v prvom kole v roku 2005. Číslo zahŕňa okrem iného aj 14 úderov na šestnástej jamke – trojparu. Casper sa z turnaje nakoniec odhlásil, takže sa jeho výsledok oficiálne nepočíta.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv