Neprehliadnite

Kaymer v zámorí aj bez karty

 

Jun 12, 2014; Pinehurst, NC, USA; Martin Kaymer tees off on the 9th hole during the first round of the 2014 U.S. Open golf tournament at Pinehurst Resort Country Club - #2 Course. Mandatory Credit: Kevin Liles-USA TODAY Sports

Najskôr to vyzeralo na totálne premárnenú príležitosť Martina Kaymera potom, čo nestihol odohrať na US PGA Tour povinných pätnásť turnajov a prišiel o kartu na zámorskú sériu pre túto sezónu. V prebiehajúcej sezóne sa zdá, že to až tak veľký problém nebude.

Martin Kaymer, of Germany, reacts to his missed birdie on the 17th hole during the second round of the U.S. Open golf tournament in Pinehurst, N.C., Friday, June 13, 2014. (AP Photo/Chuck Burton)

Kaymer síce kartu stratil, ale jeho turnajový kalendár pre rok 2016 to nakoniec nijako zvlášť neovplyvnilo ani nezmenilo. „Budem hrať v podstate úplne tie isté turnaje. Vlani som odohral trinásť turnajov, pretože som potreboval odohrať jeden navyše, aby som sa dostal do play-off FedExCupu. Tento rok budem hrať dvanásť turnajov na US PGA Tour, čo je povolené maximum,“ skonštatoval 31-ročný Nemec.

Kaymer_03
Kaymer nedávno priznal, že pokiaľ pôjde všetko podľa plánu, tak vďaky niekoľkým sponzorským pozvánkam odohrá v USA tucet turnajov vrátane Valspar Championship, RBC Heritage a Wells Fargo Championship.

Kaymer_02

Keď k tomu pridá štvorlístok majorov a ďalšie štyri íventy série World Golf Championship a The Players čaká ho na US PGA Tour prakticky kompletný program. A to isté na European Tour. „To pre mňa nie je zlé, pretože sa môžem plne sústrediť na Ryder Cup a na olympijské hry v Riu,“ poznamenal víťaz dvoch majorov (US PGA Championship 2010 a US Open 2014).

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv