Neprehliadnite

Bývalá jednotka Luke Donald si na US Masters nezahrá

 

Angličanovi Luke Donaldovi sa zatiaľ nedarí zastaviť pád z golfových výšin. Skúsený hráč stratil pozíciu svetovej golfovej jednotky v roku 2012, keď ho z trónu zosadil Rory McIlroy, pričom odvtedy ide jeho kariéra dolu vodou.

SAN DIEGO - JUNE 14: Luke Donald of England hits his tee shot on the seventh hole during the third round of the 108th U.S. Open at the Torrey Pines Golf Course (South Course) on June 14, 2008 in San Diego, California. (Photo by Donald Miralle/Getty Images)

Donald, ktorý je v aktuálnom svetovom rebríčku na 92. mieste, sa zatiaľ nekvalifikoval na US Masters, kde štartuje tradične 50 najlepších hráčov planéty a dlhý zoznam hráčov s výnimkami. Na prestížny turnaj v Augusta National by sa ostrovný golfista nekvalifikoval ani keby vyhral turnaj Puerto Rico Open.

MARANA, AZ - FEBRUARY 27: Luke Donald of England acknowledges the crowd after winning his match 3-up on the 16th hole during the final round of the Accenture Match Play Championship at the Ritz-Carlton Golf Club on February 27, 2011 in Marana, Arizona. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)


Donaldove problémy tak zrejme budú pokračovať, napokon vlani sa musel po prvý raz za jedenásť rokov kvalifikovať a US Open, pretože spadol na 66. priečku svetového rankingu. V deviatich turnajoch v tejto sezóne skončil Donald len raz v Top25.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv