Neprehliadnite

Nicklaus spoluautorom kuchárskej knihy

 

Nicklaus_01
Legendárny golfista Jack Nicklaus otvoril novú kapitolu svojho života. O golfových kvalitách držiteľa osemnástich major titulov netreba nikoho presviedčať, no najnovšie odhalil svoje schopnosti kuchárske. Spoločne so svojou manželkou Barbarou totiž napísali kuchársku knihu.
Nicklaus_03
V knihe s názvom „Výborne! Život, láska & jedlo“ sa skrývajú viac ako tri stovky receptov a tiež množstvo rodinných historiek. „V tom, čo jeme, nie je ukryté žiadne hlboké tajomstvo. Jeme ryby, steaky, kuracie mäso. Skrátka jednoduché, ale chutné jedlá,“ uviedol čerstvý spoluautor kuchárskej knihy.

Nicklaus_02
„Zlatý medveď“ však súčasne priznal, že hlavné slovo pri písaní kuchárky mala jeho manželka Barbara, s ktorou žije neuveriteľných 55 rokov. Práve ona vlani obdržala od USGA cenu Boba Jonese za celoživotnú charitatívnu prácu a činnosť.

Nicklaus_04
„Ona je dobrá vo všetkom, na čo siahne. Ale grilovanie vonku v záhrade je mojou doménou. A prečo by som sa mal učiť variť, keď mám niekoho, kto to robí tak skvele,“ priznal Nicklaus, o ktorom je známe, že má slabosť na zmrzlinu. Spomínaná kuchárska kniha stojí 39,99 dolárov a výťažok z predaja je určený pre Nicklausovu nadáciu Children’s Health Care.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv