Neprehliadnite

Murphyová druhou ženou na čele USGA v histórii

 

Diana M. Murphyová sa stala len druhou ženou počas 121 rokov dlhej histórii, ktorá usadne do kresla pre prezidenta USGA. Rozhodlo o tom hlasovanie, ktoré sa uplynulý víkend uskutočnilo v San Diegu.
Diana_01

Murphyová tak po 18 rokoch nadviaže na Judy Bellovú, ktorá zámorskú golfovú organizáciu viedla v období rokov 1997 a 1998. Murphyová pracuje v USGA od roku 1996 a členkou výkonného výboru je už päť rokov.

Diana M. Murphy as seen on Sunday, Nov. 29, 2015.(Copyright USGA/Stephen Morton)

Vo funkcii nahradí Thomase J. O’Toola juniora. Voľba prešla oproti minulosti výraznou zmenou, keď po novom mohol byť do pozície prezidenta zvolený ktokoľvek z pätnásťčlenného výkonného výboru.

Diana_03

Murphyová, ktorej manžel Reg bol prezidentom USGA v rokoch 1994 a 1995, je výkonnou riaditeľkou vo firme Rocksolid Holdings LLC. Ta sa zaoberá predovšetkým realitným trhom na juhovýchode Spojených štátov amerických.

Diana_00

Okrem toho je tiež výkonnou šéfkou nadácie Georgia Research Alliance Venture Fund. V minulosti viedla jedenásť rokov privátnu spoločnosť Chartwell Capital Management v Jacksonville. Pätnásť rokov potom pracovala tiež pre spoločnosť The Baltimore Sun Company.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv