Neprehliadnite

US PGA Tour – Sony Open: Veterán Singh vyrovnal na Havajských ostrovoch vlastný rekord

 

Singh_01

Skúsený golfista Vijay Singh ozdobil svoj jubilejný 570. štart na podujatí US PGA Tour vyrovnaním vlastného rekordu. Päťdesiatdvaročný borec totiž v 1. kole turnaj Sony Open na Havajských ostrovoch zapisoval 63 úderov, čím vyrovnal svoje najlepšie skóre z úvodného dejstva na podujatí Greenbrier Classic 2012.

Singh_02

Rodák z Fidži sa na čele leaderbordu Sony Open umiestnil s výsledkom -7 po boku ďalších štyroch hráčov – Brandta Snedekera, Kevina Kisnera, Morgana Hoffmanna a Ricky Barnesa. Keď legendárny Sam Snead vyhral v roku 1965 Greater Greensboro Open, mal 52 rokov, 10 mesiacov a 8 dní. Singh oslávi 22. januára 2016 svoje 53. narodeniny, takže pokiaľ Sony Open vyhrá, prekoná ďalší rekord. Stane sa najstarším víťazom na US PGA Tour.

Jan 14, 2016; Honolulu, HI, USA; PGA golfer Vijay Singh walks down the 18th fairway during the first round of the Sony Open in Hawaii golf tournament at Waialae Country Club. Mandatory Credit: Brian Spurlock-USA TODAY Sports

“Ani neviem, čo mám očakávať. Proste si chcem len zahrať. Cítim, že môžem ísť von a hrať dobre,” povedal Singh, ktorý triumfoval na ihrisku Waialae Country Clubu už v roku 2005, keď bol ešte svetovou jednotkou. Posledný turnaj na US PGA Tour vyhral v roku 2008, na ívente The Barclays v rozstrele zdolal Sergia Garcíu a Kevina Sutherlanda.

Singh_04

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv